شریفی نیا:ده نمکی در صورت گرفتن سیمرغ باید آن را به من دهد
وی افزود: منتقدان قشر سختگیر سینما هستند و با این وجود واکنش آن ها خوب بود این فیلم با دغدغه دینی و اجتماعی آن چرا که دست به گریبان امروز شده است را به تصویر می کشد و در واقع به خاطر آنکه برخی افراد قربانی این گونه تهمت زدن ها و حرف در آوردن ها می شوند از این جهت با مردم ارتباط برقرار می کند.
ده نمکی عنوان کرد: در نظرگرفتن نیاز مخاطب حرف مردم را زدن و زبان مردم حرف زدن باعث جذب تماشاگران به اثر می شود و مهمتر از نقش خدا در این موفقیت بسیار جدی است هنگام شروع یک کار جدید ابتدا آن حرکت را به خدا می سپارم.
کارگردان "رسوایی" اظهار داشت: در این فیلم بیش 40 تا 50 روایت به صورت نامشخص به کار برده شده است. "رسوایی" برعکس "اخراجی ها" مردم را با گریه و ملودرام به جای خنده به سینما میکشاند.
وی بیان کرد: در یک اکران خصوصی طیف های مختلف سیاسی این فیلم را مشاهده کردند در آن جلسه از حداد عادل گرفته تا فرماندهان سپاه در آن حضور داشتند و یکی از آنان به ما این چنین گفت که در آخر عمری ما را به سینما کشاندید.
ده نمکی اظهار داشت: یک عده ای با بیان حرف هایی در آن زمان فضایی رقابتی را برای "اخراجی ها 3" و "جدایی نادر از سیمین" قائل شدند اما من به دلیل پایین تر دیدن سطح خود از دیگران فضا را رقابتی نمی بینم.در واقع عده ای به دنبال موضع گیری های خود بودند.
"شریفی نیا" بازیگر نقش "حاج شریف" در این گفتگو عنوان کرد: "ده نمکی" صادقانه فیلم می سازد و علت فروش بالای این فیلم همین بیان مسائل مبتلا به جامعه است. "ده نمکی" به گفته خودش نه مرغ و نه سیمرغ میخواهد بنابراین در صورت گرفتن این جایزه باید آن را به من بدهد.
وی ادامه داد: از ابتدا قرار بر این بود که من هم نقش حاج یوسف و هم کاراکتر حاج شریف با دو گریم متفاوت خود بازی کنم اما از آن جا که برای این کار نیاز به 10 کیلوگرم کاهش وزن بود و زمان تنگ از پذیرش این شخصیت امتناع کردم اما با اصرار ده نمکی بازی این شخصیت را پذیرفتم.منبع: باشگاه خبرنگاران
هدف «رسوایی» خوب, نتیجهاش نامطلوب
این مستند ساز کشورمان افزود: فیلم هدف خوبی رادنبال می کرد اما کارگردانی ضعیف و دیالوگ های شعاری به فیلم ضربه زد و استفاده از سینما در این راه کار پسندیده ای نبود.
وی ادامه داد: ایراد اساسی جشنواره عدم وجود چارچوب و سیاست اصلی و تعریف شده در آن است. در این دوره از جشنواره شاهد حضور کم رنگ افراد و هنرمندان باسابقه سینما بودیم و بسیاری از فیلم های اولی شرکت کردند که برخی از آنها متاسفانه نتوانستند در حدو اندازه های سینمای ایران حاضر شوند
به گفته این مستند ساز برجسته اما کارگردانان جوانان در جشنواره نشان دادند که ایده و استعداد بسیار خوبی دارند که می توانند هم فیلمنامه و هم کارگردانی خوبی ارائه دهند و در کنار آن به تنهایی می توانند راه صحیح را پیدا خواهند کرد.
کریمی اضافه کرد: بعضی از افراد سینمای آبگوشتی گذشته را همچنان برای خود الگو قرار داده اند و همچنان سینمای فیلم فارسی و عشق مثلثی را ادامه می دهند که باعث می شود در سینمای ایران شاهد آثار ضعیف باشیم.
وی با بیان اینکه فیلم خوبی نسبت به جامعه و انقلاب در سینمای ایران وجود ندارد خاطر نشان کرد: در سالهای اولیه انقلاب شاهد تحولات خودجوشی در سینما بودیم. افرادی که راه را پیدا کردند به چراغی روشن برای داخل و خارج شدند اما هنرمندان امروزی ما همچنان در حال درجا زدن هستند که این افت و خیزها برای سینما خوب نیست.
کریمی عنوان کرد: سینمای کشور با ورود به دهه چهارم انقلاب اسلامی باید بسیار جلوتر از امروز باشد که تغییر ذائقه مسئولین کشور در پیگیری آرمان های انقلاب متاسفانه در حال تعمیم به سینماست.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 16,ژانویه,2025